Nyheter

2013-06-30 - Semestertider

Nu närmar det sig semestertider och många lunchrestauranger stänger några veckor. Därför kan det se lite glest ut bland lunchmenyerna här. Tänk också på att det kan hända att en restaurang ibland visar sin sista meny innan semestern. Då lunchdags baseras på den information som lunchrestaurangerna anger så ha därför lite överseende med att det kan förekomma inaktuell information.

2013-05-27 - Länk till restaurangerna

En funktion som efterfrågats är en länk till restaurangernas hemsida. Nu finner du en sådan mellan restaurangens namn och själva menyn (i den mån de har en hemsida). Så nu går det snabbare och enklare att kolla till exempel priser och öppettider, något som vi på lunchdags medvetet inte presenterar för att skapa en så enkel och överskådlig tjänst som möjligt.

2013-05-15 - Indiskt i byn!

Ett kul tillskott i Herrljunga är Mix Masala, en nyöppnad indisk restaurang. Fräscha lokaler, trevlig personal och kanske det viktigaste; god mat! Undertecknad har redan hunnit prova flera gånger jag har varit nöjd varje gång. Inga jätteportioner men riktigt god och vällagad mat. Även naanbröd ingår på lunchen.

2013-04-30 - Nu i Falköping

Falköping är senast tillskottet bland orter där vi bevakar lunchutbudet. En handfull restaurangers menyer finns nu tillgängliga här.

2013-03-14 - Tidaholm tillagd

Herrljunga har länge varit den enda orten vi bevakar men nu äntligen utökar vi med lunchställen i Tidaholm. Nästa ort vi jobbar med är Falköping vilket vi hoppas kunna presentera inom kort.